Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 150 g Quinoa
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Streifen (1 x 4 cm)
- 200 g Rosenkohl, halbiert
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 2 TL Curry und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Agavendicksaft
- 1 Orange, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 Chili, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g natives Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 938 kJ / 224 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 Min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 godz. 10 min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 Min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 Min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Papaya-Linsen-Salat
25min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45 min