Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
veya 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 7.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Puttanesca Penne
50 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Asparagus cream soup
30 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min