Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
veya 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 7.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5h 30min
Chickpea Gratin
1 Std.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Pasta alla Puttanesca
35min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50 min
Carrot and Peanut Bake
55min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min