Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
veya 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 7.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Ratatouille
40 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Minestrone
45 Min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Springtime Risotto
55min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min