Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
veya 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50 min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1h 10min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min