Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
veya 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 godz. 30 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1sa 40 dk
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min
Seafood-Eintopf
50 min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1h
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min