Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)

Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)

3.7 12 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • neutrales Öl
    20 g
  • Szechuan-Pfeffer-Pulver (siehe Tipp)
    1 TL
  • Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
    500 g
  • Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
    20 g
  • Sojasauce
    15 g
  • Sauerkraut, aus der Dose (siehe Tipp)
    300 g
  • Wasser
    500 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken (5 cm)
    2
  • Salz
    1 TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 23 g
Kalori 1078 kJ / 258 kcal
Yağ 15 g
Lif 1.8 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...