Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjes mit Radieschensalat
50 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 Std.
Kaninchen alla Liguria
10h
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20 min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.