Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
2 Std.
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 Std.
Kabeljau in Senfsauce
40 λεπτ.
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 Std.
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 λεπτ.
Kalbsleber venezianisch
40 λεπτ.
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Heringsstipp mit Drillingen
1h