Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g rote Zwiebeln, in Ringen
- 2 Äpfel, mittelgroß, entkernt, in Scheiben
- 600 g Kalbsleber, in 4 Scheiben (à 150 g)
- 2 EL Mehl
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten
- 80 g Milch
- 1 Prise Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Königsberger Spargel-Ragout
1 Std.
Coq au vin
2h
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35 min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min