Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 10 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 2 Chilischoten, getrocknet, in Ringen (2 mm)
- 500 g Tomaten, geviertelt
- 700 g Rindfleisch (z.B. Schulter), in Würfeln (3 cm)
- 50 g Rotwein, trocken
- 100 g Wasser
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 2 TL Salz
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1388 kJ / 332 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Italienisches Gulasch
2h
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h