Suppenfleisch in Tomatensauce  (番茄炖牛腩)

Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)

2.5 33 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • neutrales Öl
    10 g
  • Porree in Ringen (1 cm)
    50 g
  • Chilischoten, getrocknet in Ringen (2 mm)
    2
  • Tomaten geviertelt
    500 g
  • Rindfleisch (z.B. Schulter), in Würfeln (3 cm)
    700 g
  • Rotwein, trocken
    50 g
  • Wasser
    100 g
  • Zimtstange
    ½
  • Sternanis
    2
  • Salz
    2 TL
  • Koriander abgezupft, zum Bestreuen
    2 Stängel

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 38 g
Kalori 1388 kJ / 332 kcal
Yağ 17 g
Lif 1.9 g
Karbonhidrat 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...