Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 80 g Hartkäse, in Stücken
- 50 g Kürbiskerne
- 280 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
-
2
TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 2 TL Honig - Öl zum Einfetten
- 200 - 250 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Scheiben
- etwas Salz, grob, zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1392 kJ / 338 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Laugenecken
3h
Dinkelsemmerl
14h 30 min
Erdäpfelpolster
14h 40min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 godz. 10 min
Vinschgerl
14ωρ.
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Knusperspitze
5sa 30 dk
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Mohnflesserl
14h 30 min