Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 80 g Hartkäse, in Stücken
- 50 g Kürbiskerne
- 280 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
-
2
TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 2 TL Honig - Öl zum Einfetten
- 200 - 250 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Scheiben
- etwas Salz, grob, zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1392 kJ / 338 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vinschgerl
14j
Knusperspitze
5 godz. 30 min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Erdäpfelpolster
14 Std. 40 Min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Möhren-Körner-Brote
15 godz.
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Bier-Ähren
14j
Wachauer Laberl
15h 20min
Kaisersemmeln
15 godz. 45 min
Mohnflesserl
14 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18h