Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g azeite
- 3 dentes de alho
- 120 g cebola
- 1 malagueta verde s/ sementes cortada em pedaços (isteğe bağlı)
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 ½ c. chá de garam masala
- 1 ½ c. chá de cominhos em pó
- 300 g tomate maduro cortado em pedaços
- 800 g borrego limpo cortado em cubos (3 cm aprox.)
- 1 pitada de sal
- 150 g iogurte grego natural
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 899 kJ / 211 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango tandori
8 Std.
Feijoada de buzinas
1h 30min
Caril de frango à moçambicana
35min
Dal makhani - Lentilhas com manteiga
8h 50min
Biryani de borrego
1 godz. 20 min
Moqueca de camarão
20min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Değerlendirme yok
Caril de amêijoas
30 Min
Xarém com atum fresco
40min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1 godz. 20 min
Kofta de borrego com cuscuz de pêssego e molho tzatziki
1h
Muamba de galinha com funje
50 min