Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura
- 100 g couve-portuguesa
- 1200 g água
- 1 coxa de frango s/ pele (160 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 80 g massa tipo pevide
- 100 g agrião, só as folhas
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 860.6 kJ / 205.7 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 24.1 g
- Yağ
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 646.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de nabiças e feijão branco
35 Min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 Min
Caldo-verde de feijão branco
40 Min
Sopa do campo
40 Min
Sopa de feijão-frade e agrião
30 Min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55min
Sopa de grão e linguiça
25 Min
Sopa rica
1 Std. 10 Min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30 Min
Sopa de grão com alho-francês
45 Min
Canja com cenoura e ervilhas
1 Std.
Sopa de feijão-frade e espinafres
35 Min