Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura
- 100 g couve-portuguesa
- 1200 g água
- 1 coxa de frango s/ pele (160 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 80 g massa tipo pevide
- 100 g agrião, só as folhas
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 860.6 kJ / 205.7 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 24.1 g
- Yağ
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 646.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1h
Sopa de cardos
45min
Sopa da horta
55 Min
Sopa de feijão-frade e espinafres
35min
Pevides com cenoura e agriões
30min
Sopa rica
1 Std. 10 Min
Sopa de feijão frade com coentros
30min
Canja com cenoura e ervilhas
1h
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 Min
Sopa 2 feijões
45min
Sopa do campo
40min