Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura
- 100 g couve-portuguesa
- 1200 g água
- 1 coxa de frango s/ pele (160 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 80 g massa tipo pevide
- 100 g agrião, só as folhas
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 860.6 kJ / 205.7 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 24.1 g
- Yağ
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 646.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canja com cenoura e ervilhas
1 Std.
Caldo-verde de feijão branco
40 Min
Sopa de feijão com arroz
50 min
Sopa de grelos à portuguesa
1 Std.
Sopa da horta
55 Min
Sopa de tomate com feijão
40 Min
Sopa de feijão-branco e tortellini
40 Min
Guisado de feijoca
25min
Sopa gratinada de feijão e cebola
45 Min
Sopa de feijão-frade e agrião
30 min
Misturas
1 Std.
Sopa do campo
40 Min