Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g manteiga
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 5 pés de tomilho, só as folhas
-
500
g carne de borrego picada
veya 500 g carne de vaca picada - 100 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 pitada de noz-moscada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pescada no forno
50 Min
Empada folhada de carne
1 Std. 45 Min
Strogonoff
40min
Empadão de borrego
2hod. 30min
Gratinado de legumes
1h
Salmão em molho de cogumelo com batatas
50 Min
Empanada de carne e azeitonas
1h
Favas com coentros e ovos escalfados
1h 5min
Pudim de ervilhas com cenoura
1h 25min
Pavê de acerola
2 Std.
Gratinado de peixe
1 godz. 10 min
Perna de peru com puré de maçã
11 godz. 30 min