Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g manteiga
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 5 pés de tomilho, só as folhas
-
500
g carne de borrego picada
veya 500 g carne de vaca picada - 100 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 pitada de noz-moscada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de vitela com azeitonas
1h 40min
Borrego mediterrânico
10 Std.
Frango com alho e uvas
2h 10min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2u. 45min
Tarte grega
40min
Frango em vinho tinto
6u.
Arroz com carne picada, feijão-verde e especiarias
1h 40min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30min
Empadão de borrego
2h 30min
Feijoada à transmontana
45 min
Empada de frango mediterrânica
50min
Frango no forno com massinha
2u.