Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Butternut Squash
- 500 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 5 fresh sage leaves, torn in pieces
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pastry
- 100 g plain flour
- 100 g spelt flour
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- 45 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g roasted hazelnuts
- 2 garlic cloves
- 5 fresh sage leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g whole milk
- 100 g feta cheese, roughly chopped
- 3 large eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1604 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Root Vegetable Gratin
1h
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Lentil Moussaka
3h 30min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Pea and Mint Risotto
40min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h