![Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48F411CD-6282-4467-BCC8-1889413CA14B/Derivates/95ac1f95-9b80-4d4c-a6cc-67b9748fefa6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Butternut Squash
- 500 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 5 fresh sage leaves, torn in pieces
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pastry
- 100 g plain flour
- 100 g spelt flour
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- 45 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 80 g roasted hazelnuts
- 2 garlic cloves
- 5 fresh sage leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 150 g whole milk
- 100 g feta cheese, roughly chopped
- 3 large eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1604 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Roasted Tomato Tart
2h
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Blueberry and Lemon Spumble
1h 35 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.