Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g espargos verdes
- 1100 g filetes de linguado (12 unid.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g funcho em rama
- 250 g bolbo de funcho cortado em cubos
- 160 g batata cortadas em pedaços
- 2 dentes de alho
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 50 g cebola
- 200 g caldo de peixe caseiro
- 500 g água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1243.9 kJ / 297.3 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1517.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto com cebola caramelizada
1u.
Ceviche de camarão com tomate
4h
Sopa vegetariana de noodles Soba
9h
Tarte de figo e presunto
40min
Panquecas integrais de requeijão com couve-galega
35min
Sopa fria de melão com presunto
10 Min
Salada de milho e arroz preto
1u.
Tártaro de salmão
1 godz. 30 min
Ceviche de salmão
5 godz.
Creme de espargos com parmesão
30 min
Vichyssoise de espargos
40min
Esparregado
20min