Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crepes
- 5 g aneto
- 10 g salsa
- 120 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1000 g leite
- ½ c. chá de sal
- 3 ovos
- 300 g farinha tipo 65
Recheio
- 15 g salsa
- 500 g água
- 550 g peixe variado s/ pele e s/ espinhas
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g talo de aipo cortado em pedaços
-
80
g chalota
veya 150 g cebola - 2 dentes de alho
- 30 g manteiga
- 400 g leite
- 80 g farinha
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só a raspa
- 20 g sumo de limão (0.5 unid. aprox.)
P/ servir
- Manteiga q.b. p/ untar
- Natas q.b. p/ regar
- Queijo emmental ralado q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1249.8 kJ / 298.7 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 432.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crepes de camarão
1 Std. 10 Min
Soufflé de peixe
1h
Crepes de pescada
1h 15min
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1h
Empada de galinha
2 Std.
Spanakopitas de carne e espinafres
1 Std. 5 Min
Crepes de camarão e legumes
55 Min
Soufflé de peixe
1 Std. 10 Min
Empada de frango e alho-francês
50 min
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Empada de pato com alho francês
13h 10 min
Esparregado
20min