Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crepes
- 5 g aneto
- 10 g salsa
- 120 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1000 g leite
- ½ c. chá de sal
- 3 ovos
- 300 g farinha tipo 65
Recheio
- 15 g salsa
- 500 g água
- 550 g peixe variado s/ pele e s/ espinhas
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g talo de aipo cortado em pedaços
-
80
g chalota
veya 150 g cebola - 2 dentes de alho
- 30 g manteiga
- 400 g leite
- 80 g farinha
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só a raspa
- 20 g sumo de limão (0.5 unid. aprox.)
P/ servir
- Manteiga q.b. p/ untar
- Natas q.b. p/ regar
- Queijo emmental ralado q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1249.8 kJ / 298.7 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 432.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetes de linguado enrolados
45 min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50min
Recheio de porco lento
5h 30min
Soufflé de atum
1 godz. 15 min
Pesto de rúcula e noz
5 min
Crepes de pescada
1 godz. 15 min
Soufflé de brócolos e milho
1 godz.
Tarte Tatin de pera
1h 30min
Rolo de espinafres e salmão
55min
Hambúrgueres de peixe com maionese de paprika
30 min
Rolo de pescada e salmão
1 godz. 15 min
Tarte tatin
2 godz.