Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 280 g água (ver dica)
- 15 g fermento de padeiro fresco esfarelado
-
30
g mel
veya 30 g açúcar amarelo - 250 g farinha tipo 65
- 250 g farinha de trigo integral
- 20 g azeite
- 20 g avelã
- 20 g noz em metades
- 80 g frutos secos variados (arandos, ameixa, figo, alperce, maçã, etc.), cortados em pedaços
- ½ c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 40 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de iogurte
50p
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2óra
Pão norueguês
55 min
Pão de forma integral
2óra
Pão de especiarias
45p
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2óra
Pão de alfarroba
1 Std. 35 Min
Pão com gérmen de trigo e passas
55 min
Pão com sementes e aveia
5óra 30p
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão de centeio e aveia
1óra 30p