Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g alperce seco cortado em pedaços
- 100 g amêndoa
- 340 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 120 g farinha de alfarroba, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Panquecas de alfarroba
40min
Pão norueguês
55min
Panquecas de abóbora
40min
Pão de hambúrguer com sementes sem glúten
40min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão de fruta
2 godz. 55 min
Pão de alfarroba
1 godz. 35 min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min