Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g alperce seco cortado em pedaços
- 100 g amêndoa
- 340 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 120 g farinha de alfarroba, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2u.
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min
Pão de fruta
2h 55min
Pão de alfarroba
1h 35min
Pão norueguês
55min
Pão de farinha de castanha e noz sem glúten
1h 30 min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2u.
Manteiga de sementes de girassol
15min
Pão de iogurte
50min
Pão da terra
1h 35min
Pão de centeio e aveia
1h 30 min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50min