Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g alperce seco cortado em pedaços
- 100 g amêndoa
- 340 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 120 g farinha de alfarroba, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Clafoutis de limão e sementes de papoila
35min
Pão de fruta
2h 55min
Biscoitos de espelta com agave e iogurte
30min
Pão norueguês
55min
Pão de especiarias
45min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão da terra
1h 35min
Pão de alfarroba
1h 35min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55 min
Pão com sementes e aveia
5h 30min