Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Blumenkohl, in Röschen
- 250 g Zucchini, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Vollmilch
- 6 Eier
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 500 g Wasser
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1336 kJ / 318 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüse-Fritatta mit Kresse
1u.
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40min
Gemüse-Schmarren
30min
Blumenkohl-Couscous
10min
Kichererbsen-Nocken
50min
Garnelen-Bohnen-Frittata
45 min
Blumenkohl-Taboulé
2h 25min
Polenta mit Gemüse
1h 30 min
Polenta-Pie
1h 50min
Spinat-Frittata
1u.
Spinattorte
1u.
Bunte-Tomaten-Quiche
1h 10min