Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- ¼ TL Zimt
- 300 g Rotkohl, in Stücken (ca. 2 cm)
- 300 g Risottoreis
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Orangensaft
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Grünkohl-Risotto
50 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min
Risotto mit Birnen
55 Min
Kartoffelquickie
40min
Sauerkraut-Risotto
40min
Mangoldrisotto
50 min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min