Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- ¼ TL Zimt
- 300 g Rotkohl, in Stücken (ca. 2 cm)
- 300 g Risottoreis
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Orangensaft
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Erbsen-Risotto
50min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1hod. 15min
Kürbisrisotto
55min
Grünkohlrisotto
40 min
Fenchel-Risotto
35min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50min
Sauerkraut-Risotto
40 min
Grünkohl-Risotto
50min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Kartoffelquickie
40 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min