Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 45 g Sherryessig
-
50
g Haselnussöl
veya 50 g Walnussöl - 2 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1500 g Wasser
- 200 g Pardina-Linsen (Garzeit 30 Min.)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 2 EL Olivenöl
- 250 g gemischter Blattsalat (z.B. Frisée, Chicorée, Feldsalat, Romana), in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1411 kJ / 335 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgursalat
45 Min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Tomaten mit Tabbouleh
50 menit
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 Min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1j
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40 min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13 godz.
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Gemüse-Taboulé
1 Std. 45 Min
Fenchelsalat
3h 35 min