Uyumlu sürümler
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 brins de persil plat frais, équeutés (réserver les tiges)
- 1 gousse d'ail
- 120 g de croûtons de pain dur
- 8 coquilles Saint-Jacques entières
- 2 échalotes, coupées en deux
- 160 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 500 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 80 g de farine de blé
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1781.2 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 19.4 g
- Yağ
- 28.2 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de poisson
1 Std.
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Paupiette de veau à l'estragon
55min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Sauce dieppoise
35min
Terrine aux deux poissons
1 Std.
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min