![Sauce périgourdine Sauce périgourdine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB85CA2B-C835-4E73-827A-07D9607CC65D/Derivates/323ADD30-D33D-4B4B-9DB4-FEB8785BE87B.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 3712 kJ / 888 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 88 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce barbecue
25 min
Sauce au roquefort
20 min
Sauce au cidre
20 min
Sauce bordelaise
45 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Langoustines sauce au whisky
1h 10 min
Sauce au vin doux
55min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Sauce aux câpres
30 min
Sauce gribiche
15min