Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 3712 kJ / 888 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 88 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce bordelaise
45min
Sauce béarnaise
20min
Sauce soubise
30min
Sauce au poivre
25min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 godz. 30 min
Sauce au vin doux
55 min
Sauce chasseur
35min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Sauce gribiche
15 Min
Sauce au roquefort
20min