Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 200 g de filets de truite sans arêtes
- 1 pincée de sel, et un peu pour la truite
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la truite
- 1 échalote pelée, coupée en quatre
- 30 g de beurre mou
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin
- 3 brins de persil frais, les feuilles seulement
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 615 kJ / 148 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Soupe à l'oignon
1h 10min
Terrine bressane
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12 godz.
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Sauce chasseur
35min
Rillettes de maquereau
1h 30min
Mille-feuille de saumon fumé
3 Std. 20 Min
Sauce au cidre
20 min