Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1004.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de lapin aux herbes
24 godz.
Terrine bressane
24 godz.
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Rognons de veau sauce madère
20min
Rillettes de lapin
12h
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Pâté lorrain
15h 30min
Foie gras de canard
72h
Pâté de lapin en croûte
5h 30 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Minifeuilletés aux escargots
50 min
Pâté de lapin
2h 35min