Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1004.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté lorrain
15 Std. 30 Min
Délice de foies au riesling
2ωρ. 50 λεπτ.
Terrine de campagne
4h 30min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Pâté de lapin
2óra 35p
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Saucisse de morteau briochée
5h 25min
Petits choux aux escargots
1sa 20 dk
Galette bressane
13h
Rillettes de porc tradition
12sa
Pâté de pommes de terre à la viande
1sa 15 dk
Foie gras de canard
72h