Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Île flottante au foie gras
25 min
Sauce bordelaise
45 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Sauce soubise
30 min
Mayonnaise
5min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Sauce chasseur
35 min
Sauce périgourdine
35 min
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Sauce au cidre
20 min
Rognons de veau au xérès
25 min
Sauce gribiche
15 Min