![Sauce au vin doux Sauce au vin doux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E60A285-00B5-4DC4-BB4F-6821464C74A8/Derivates/BCC1D67B-D4C2-4931-AB57-758EF95CEF0D.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayonnaise
5 min
Crème brûlée à l’abondance
3 Std.
Sauce périgourdine
35min
Sauce au cidre
20 min
Sauce bordelaise
45 min
Sauce chasseur
35min
Sauce soubise
30 min
Sabayon au vouvray
15min
Sauce moutarde à l'aneth
25 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Sauce aux câpres
30 min
Sauce gribiche
15min