Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
- 90 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 1588 kJ / 384 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassolettes de saint-jacques
30min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Gougères aux champignons de Paris
1h 30min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min