Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
- 90 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de beurre
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 1588 kJ / 384 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Moules à l'escabèche
24 Std.
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1 Std.
Mouclade charentaise
40 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Mouclade
1 Std.