![Foie gras au piment d'Espelette Foie gras au piment d'Espelette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EC218F08-BF90-4472-9901-AB76B0828187/Derivates/c4a4f073-9cc0-4e70-9588-a5a05b114c8c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72 Std.
Tapenade
10min
Rillettes de lapin
12óra
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Foie-gras mi-cuit
50h
Joues de porc à la bière
1h 10min
Parmentier de canard aux oignons
50min
Moules à la sauce chorizo
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min