Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto lotte et lard
50 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Soupe de melon au magret de canard
3hod. 15min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12h 30min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Moules à la sauce chorizo
1 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55 Min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Foie gras de canard
72 Std.