Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras de canard
72 Std.
Confit d'oignons rouges
4 Std.
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Paupiettes de veau aux olives
50 menit
Punch de Noël
2h 15 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13hod. 15min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30 min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Foie gras farci aux figues
24h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min