Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 417 kJ / 101 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartelette aux asperges
14h
Iles flottantes
1 Std.
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 Min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 Std. 20 Min
Sauce au vin doux
55 min
Caille au pain d'épices et cassis
1 Std.
Foie gras de canard
72 godz.
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Sauce périgourdine
35min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Iles flottantes
1 Std.