Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 417 kJ / 101 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Eclairs au foie gras
3 Std. 15 Min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Sauce périgourdine
35min
Bavarois d'asperge
15 Min