Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Osmancık pirinci
- 800 g su, pirinçleri ıslatmak için ekstra su
- 1 ¾ tk tuz
- 650 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, ikiye bölünmüş
- su, oda sıcaklığında
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g dolmalık fıstık, kavrulmuş
- 2 - 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2425 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Hindistan Cevizi Sütlü Kakaolu Puding
15min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Körili Tavuklu Wrap
50 Min
Kıymalı Kabak Graten
50 Min
Etli Biber Dolması
1h 20min
Orman Kebabı
1 Std.
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Haşlanmış Makarna
25 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min