Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Osmancık pirinci
- 800 g su, pirinçleri ıslatmak için ekstra su
- 1 ¾ tk tuz
- 650 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, ikiye bölünmüş
- su, oda sıcaklığında
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g dolmalık fıstık, kavrulmuş
- 2 - 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2425 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Haşlanmış Makarna
25 min
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50 min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min
Arpa Şehriye Pilavı
1 Std.
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 min