Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Pilav
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Osmancık pirinci300 g
-
su pirinçleri ıslatmak için ekstra su800 g
-
tuz1 ¾ tk
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz ikiye bölünmüş650 g
-
su oda sıcaklığında
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
dolmalık fıstık kavrulmuş50 g
-
karabiber2 - 3 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
19.1 g
Kalori
2425 kJ /
579.3 kcal
Yağ
28.4 g
Lif
2.9 g
Karbonhidrat
59.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Peynirli Omlet
15min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Ninguna valoración
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10min
Sebzeli Tavuk
45min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min