
Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Pilav
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Osmancık pirinci300 g
-
su pirinçleri ıslatmak için ekstra su800 g
-
tuz1 ¾ tk
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz ikiye bölünmüş650 g
-
su oda sıcaklığında
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
dolmalık fıstık kavrulmuş50 g
-
karabiber2 - 3 tutam
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
579.3 kcal /
2425 kJ
Protein
19.1 g
Yağ
28.4 g
Karbonhidrat
59.9 g
Lif
2.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 dk
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 dk
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 dk
Kremalı sebzeli tavuk
50 dk
Körili Tavuklu Wrap
50 dk
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1sa 25 dk
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1sa 5 dk
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 dk
Sebzeli Tavuk
45 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk