Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Osmancık pirinci
- 800 g su, pirinçleri ıslatmak için ekstra su
- 1 ¾ tk tuz
- 650 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, ikiye bölünmüş
- su, oda sıcaklığında
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g dolmalık fıstık, kavrulmuş
- 2 - 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2425 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 godz. 20 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Değerlendirme yok
Et Bulyon
45min
Kuzu Gerdan Yahni
1hod. 45min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Kremalı Viski Likörü
15min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Çin Usulü Dana Eti
1 godz. 20 min