Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 - 30 g zeytinyağı
- 170 - 200 g karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 700 - 800 g karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz, bezelye), parçalara bölünmüş
- 750 - 850 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
veya ½ küp sebze bulyon - 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yulaflı Kurabiye
1 Std. 5 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Chai Tea Latte Tozu
15min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 dk
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1h
Sebze Çorbası
35 dk
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50min
Kremalı Kabak Çorbası
25min