Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 - 30 g zeytinyağı
- 170 - 200 g karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 700 - 800 g karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz, bezelye), parçalara bölünmüş
- 750 - 850 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
veya ½ küp sebze bulyon - 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Sütlü Domates Çorbası
55 min
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1h
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Sebze Çorbası
35 min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 min