Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 - 30 g zeytinyağı
- 170 - 200 g karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 700 - 800 g karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz, bezelye), parçalara bölünmüş
- 750 - 850 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
veya ½ küp sebze bulyon - 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min
Sebze Bulyon
1h
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Sebze Çorbası
35min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1sa 5 dk
Patatesli Ispanak Çorbası
45 min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 Min