Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 - 30 g zeytinyağı
- 170 - 200 g karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 700 - 800 g karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz, bezelye), parçalara bölünmüş
- 750 - 850 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
veya ½ küp sebze bulyon - 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Sebze Çorbası
35 min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1 Std. 5 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 Std. 15 Min
Cennet Çorbası
40 min
Taneli Sebze Çorbası
50 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min
Peynirli Sebze Çorbası
35 min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 min