
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 - 30 g zeytinyağı
- 170 - 200 g karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 700 - 800 g karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz, bezelye), parçalara bölünmüş
- 750 - 850 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
veya ½ küp sebze bulyon - 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Sebze Çorbası
35 Min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 Min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 godz.
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 min