Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 ½ tk tuz
-
20
g zeytinyağı (isteğe bağlı)
veya 20 g tereyağı (isteğe bağlı) - 300 g basmati pirinci, yıkanmış, süzülmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5325 kJ / 1272 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 240 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş brokoli
20 Min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Çilekli Yulaf Lapası
20 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Varoma'da Yoğurt
12h
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
Değerlendirme yok
Basmati Pilavı
1 Std.