Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ EL Garam Masala
- 3 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
600
g Hühnerschenkel, ohne Knochen und Haut, in mundgerechten Stücken
veya 600 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken - 250 g Couscous
- 630 g Wasser
- 40 g Sonnenblumenöl
- 10 Stängel glatte Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, in Stücken
- 60 g Oliven, grün, entkernt
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe
veya 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) - 1 Bio-Zitrone, Schale und Saft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2073 kJ / 496 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Joghurthühnchen
40min
Kokoscurry mit Huhn
45min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1óra 40p
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Pad Thai mit Huhn
30 Min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 godz.
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5 min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 godz.