Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen

Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen

4.7 50 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
3 Portionen

Malzemeler

  • Walnüsse, halbiert
    80 g
  • Olivenöl
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Hendlfilets, ohne Haut, ohne Knochen in Stücken (1 cm x 3-4 cm), mit Papiertüchern trocken getupft
    300 g
  • Salz
    2 - 3 Prisen
  • Pfirsiche frisch, in Scheiben geschnitten (1 cm)
    150 g
    150 g Marillen, frisch, in Scheiben geschnitten (1 cm)
  • Apfelessig
    30 g
  • Senf
    15 g
  • Salz
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    ½ TL
  • Zucker
    2 - 3 Prisen
  • Babyspinat, frisch gewaschen
    300 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 692 mg
Protein 30 g
Kalori 2437 kJ / 582 kcal
Yağ 47 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 6 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...