Cihazlar ve Aksesuarlar
Kanton Usulü Karidesli Pilav
Hazırlık 5 dk
Toplam 50 dk
3 porsiyon
Malzemeler
-
kısa taneli beyaz pirinç sushi pirinci250 g
-
250 g karides, dondurulmuş, çözdürülmüş, kurulanmış, orta boy, kabukları ayıklanmış, temizlenmişkarides orta boy, kabukları ayıklanmış, temizlenmiş250 g
-
bezelye, taze ya da dondurulmuş50 g
-
konserve mısır suyu süzülmüş50 g
-
su pirinçleri ıslatmak için ekstra su370 g
-
soya sosu light20 g
-
susam yağı10 g
-
istiridye sosu20 g
-
pirinç sirkesi10 g
-
esmer şeker1 tk
-
tuz1 tk
-
taze soğan sadece yeşil kısımları
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1678.3 mg
Protein
19 g
Kalori
1791 kJ /
428.1 kcal
Yağ
5 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
74.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çin'e Seyahat
7 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 dk
Buharda pişmiş karides
15 dk
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Moscow Mule
Değerlendirme yok
Peynirli Karides Tava
35 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk
Mantarlı Risotto
40 dk
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 dk