
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Çıtır Tavuk
- 230 g beyaz tost ekmeği, kenarları kesilmiş, dörde bölünmüş
- 50 g riviera zeytinyağı
- 1200 g tavuk göğsü, şeritler halinde kesilmiş (yakl. 2 cm x 12-14 cm x 2 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 2 tk sarımsak tozu
- ¼ tk kuru fesleğen
- 1 tk kuru kekik
- ½ tk toz karabiber
- ¾ tk toz hardal
- 1 ½ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¾ tk kurutulmuş zencefil tozu
- ½ tk toz acı kırmızı biber
- 100 g un
- 4 yumurta
Ballı Hardallı Mayonez
- 500 g ayçiçek yağı
- 2 yumurta
- 3 tk limon suyu
- 5 tk hardal
- 2 tutam toz karabiber
- ¼ tk tuz
- 75 g bal
- 55 g su
Coleslaw ve Tavukların Pişirilmesi
- 300 g beyaz lahana, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 150 g havuç, dilimlenmiş (2 cm)
- 165 g yeşil elma, dörde bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış
- 20 g soğan (isteğe bağlı)
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz karabiber
- ayçiçek yağı, kızartmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 5222 kJ / 1249.3 kcal
- Protein
- 52.4 g
- Karbonhidrat
- 46.5 g
- Yağ
- 95.8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çikolatalı Akışkan Kek, Frambuazlı Pratik Dondurma
20 dk
Elma ve Badem ve Yulaflı Porridge
24sa 10 dk
Soslu Tavuk Köftesi
50 dk
Profiterol
2sa 15 dk
Çikolatalı Mus
3sa 20 dk
Tam Buğdaylı Pide
1sa 35 dk
Kabaklı Bezelye Çorbası
1sa
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 dk
Kabak Tatlısı
7sa
Havuçlu Mercimekli Humus
20 dk
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
30 dk
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
Değerlendirme yok
35 dk