Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g taze soğan, parçalara bölünmüş
(3-4 cm) -
120
g domates, parçalara bölünmüş
(4-5 cm) - 25 g zeytinyağı
-
150
g kabak, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) - 1 tutam kuru kekik
- 200 g su
-
1 - 2
tk lor peyniri, (bk.öneriler)
veya 1 - 2 tk labne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 855 kJ / 205 kcal
- Protein
- 3.79 g
- Karbonhidrat
- 9.18 g
- Yağ
- 16.97 g
- Lif
- 3.06 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40min
Meyveli Labne
10min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Tahıllı Elma Lapası
10min
Domatesli Şehriye Çorbası
30min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10min
Sebzeli Etli Püre
35 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min