Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g pırasa, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 40 g zeytinyağı
- 600 g karışık sebze (ör. patates, havuç, kabak, kereviz sapı, domates, pazı yaprağı, pişmiş kuru fasulye, bal kabağı), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 1000 g su
- 2 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 1 tk tuz
- 40 - 60 g yüksük makarna veya onun yerine geçebilecek kurutulmuş kısa makarna
- 6 tk zeytinyağı
- 6 taze fesleğen yaprağı, parçalara bölünmüş
- 6 - 18 tk Parmesan peyniri, rendelenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 Min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Değerlendirme yok
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 Min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 Min