Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g pırasa, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 40 g zeytinyağı
- 600 g karışık sebze (ör. patates, havuç, kabak, kereviz sapı, domates, pazı yaprağı, pişmiş kuru fasulye, bal kabağı), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 1000 g su
- 2 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 1 tk tuz
- 40 - 60 g yüksük makarna veya onun yerine geçebilecek kurutulmuş kısa makarna
- 6 tk zeytinyağı
- 6 taze fesleğen yaprağı, parçalara bölünmüş
- 6 - 18 tk Parmesan peyniri, rendelenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Elma Sos
20min
Kepekli Pirinç Salatası
40 min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 min
Bulgurlu maydanoz salatası
25min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Çilekli Beyaz Sangria
12h
Taneli Sebze Çorbası
50 min
Vegan Burger
1 Std. 10 Min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 Std. 20 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min