![Caponata Caponata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B839F77-7ABE-454A-9AB9-99859D3E37FA/Derivates/ae2d31ee-ea54-42b4-bc0c-92ee2b8951c5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 9.5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1526.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ratatouille
40 min
Gazpacho
1h 15 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Minestrone
45 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min