Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 9.5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1526.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baba Ghanoush
1j 30 menit
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10 min
California Stuffed Artichokes
55 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Pasta Fagioli Soup
40 min