
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves plus extra to garnish
- 7 oz onion halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 152.5 kcal / 638 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Yağ
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Lif
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 1526.7 mg