Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 9.5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1526.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
45min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Vegetable Stew
1h 15min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1u. 5min