Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kale Pesto
- 4 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 oz pine nuts
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz kale, stems removed
- 2 oz fresh basil leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
Polenta
- 36 oz water
- 10 oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt, to taste
- non-stick cooking spray
- marinara sauce, to serve (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 167 kJ / 40 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Feta and Olive Loaves
1 godz. 20 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Quinoa Patties
1h
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min