Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kale Pesto
- 4 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 oz pine nuts
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz kale, stems removed
- 2 oz fresh basil leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
Polenta
- 36 oz water
- 10 oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt, to taste
- non-stick cooking spray
- marinara sauce, to serve (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 167 kJ / 40 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 dk
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Sweet Potato Spoon Bread
1sa
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Buffalo Cauliflower Bites
25 dk
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Zucchini Bread
1sa 15 dk