Cihazlar ve Aksesuarlar
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
350.9 mg
Protein
8.4 g
Kalori
1414.4 kJ /
338.1 kcal
Yağ
11.1 g
Lif
6.6 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
55.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Creamy Pea Soup
40 Min
Pea Soup
30 Min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min