Buckwheat and Butternut Squash Risotto

Buckwheat and Butternut Squash Risotto

3.7 47 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • red onion quartered
    3 oz
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • vegetable stock
    25 oz
  • buckwheat groats
    6 oz
  • short grain rice
    2 oz
  • salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper
    1 tsp
  • butternut squash peeled and cubed (½ in.)
    12 oz
    12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)
  • mascarpone cheese
    1 oz
  • fresh parsley leaves chopped
    6 sprigs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 350.9 mg
Protein 8.4 g
Kalori 1414.4 kJ / 338.1 kcal
Yağ 11.1 g
Lif 6.6 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 55.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...