![Buckwheat and Butternut Squash Risotto Buckwheat and Butternut Squash Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ccf0e5fa-0e5a-49d8-972e-b58f9964525b/Derivates/4ccf5633-0feb-4148-8a15-878d115cfef3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 oz red onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
veya 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1414.4 kJ / 338.1 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 350.9 mg
Alternatif tarifler
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Vegetable Soup
35 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Greek Vegetables
1 Std.
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Quinoa Patties
1 Std.
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min