Cihazlar ve Aksesuarlar
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
350.9 mg
Protein
8.4 g
Kalori
1414.4 kJ /
338.1 kcal
Yağ
11.1 g
Lif
6.6 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
55.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Curried Lentils
5sa 15 dk
Dairy Free Tzatziki
15 dk
Broccoli Red Lentil Soup
30 dk
Greek Lentils and Rice
40 dk
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 dk
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 dk
Kabocha Sage Risotto
40 dk
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 dk
Rosemary Polenta with Mushrooms
1sa 40 dk
One-Pot Barley and Vegetables
1sa 10 dk
Lentil Mushroom Stroganoff
55 dk
White Bean Soup
2sa 45 dk