Buckwheat and Butternut Squash Risotto
TM6 TM5

Buckwheat and Butternut Squash Risotto

3.9 (39 değerlendirme)

Malzemeler

  • 3 oz red onion, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 25 oz vegetable stock
  • 6 oz buckwheat groats
  • 2 oz short grain rice
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 12 oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
    veya 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)
  • 1 oz mascarpone cheese
  • 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1414.4 kJ / 338.1 kcal
Protein
8.4 g
Karbonhidrat
55.5 g
Yağ
11.1 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Lif
6.6 g
Sodyum
350.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler