Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
veya 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 12.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 1006.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1j
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Versatile chunky soup
50min
Borscht
50min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Split Pea Soup
1h 25min
Chunky Vegetable Barley Soup
1j
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Pea Soup
30min
Smooth fennel and carrot soup
40min