
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pork belly (cured, salted)
- cold water to soak
- 150 g onions halved
- 150 g carrots cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas rinsed and drained
- 20 g celery leaves chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
veya 1 tbsp fresh savory chopped - 2 tsp salted herbs to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt to season, to taste (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 285.1 kcal / 1192.7 kJ
- Protein
- 12.2 g
- Yağ
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Lif
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Sodyum
- 1006.8 mg