Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
veya 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 12.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 1006.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
45min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1u.
Grisons Barley Soup
55min
Salted Herbs
15min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Green beans with tomato and parsley
55min
Southern Black-Eyed Peas
1 godz. 35 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min