![Steamed Pork Belly in Lotus Leaf Steamed Pork Belly in Lotus Leaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4e4b0944-3855-4950-bf19-b4f3ae4c549a/Derivates/6cdd874b-4a61-4acf-837a-5496f7682c1f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g pork belly, with skin, cut in thin slices (0.3 cm)
- 10 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 pinch white pepper powder
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rose essence wine (mei gu lu)
- 1 tsp cornflour (starch)
- ¼ tsp five-spice powder
-
1
tbsp ginger juice (see tips)
veya ¼ tsp baking soda - 1 dried lotus leaf, soaked in hot water to soften (see tips)
- 10 g fresh ginger, shredded
- 20 - 24 fresh lychee, peeled, pitted
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669.4 kJ / 399 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 5.1 g
- Yağ
- 37.7 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Lemon Chicken
25 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Sesame Crème
10 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min