Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g pork belly, with skin, cut in thin slices (0.3 cm)
- 10 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 pinch white pepper powder
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rose essence wine (mei gu lu)
- 1 tsp cornflour (starch)
- ¼ tsp five-spice powder
-
1
tbsp ginger juice (see tips)
veya ¼ tsp baking soda - 1 dried lotus leaf, soaked in hot water to soften (see tips)
- 10 g fresh ginger, shredded
- 20 - 24 fresh lychee, peeled, pitted
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669.4 kJ / 399 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 5.1 g
- Yağ
- 37.7 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Yam Rice
45 Min
Mapo tofu
15min