Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g pork belly, with skin, cut in strips (3 cm width)
- 700 g water
- 2 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp first draw soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 4 stalks spring onions, white part only, cut in 5 cm length
- 20 g garlic cloves
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 150 g shallots
- 20 g lump sugar
- 60 g Chinese rose essence wine (mei gui lu)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2849 kJ / 681 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 66 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Braised pork belly
55 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min