Cihazlar ve Aksesuarlar
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
Hazırlık 15sa
Toplam 9sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
1 tbsp ground cinnamoncinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)2
-
cloves6
Hong Kong style roasted pork belly
-
salt2 tsp
-
caster sugar1 tbsp
-
pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm1 piece
-
coarse sea salt2 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21.8 g
Kalori
2466.2 kJ /
589.5 kcal
Yağ
55 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chinese New Year Festive Flavours
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min