
Cihazlar ve Aksesuarlar
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
Pineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
376 kcal /
1569 kJ
Protein
20 g
Yağ
23 g
Karbonhidrat
17 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası