![Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade) Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0b8c5bdf-1395-491a-a1c2-84ab174f7911/Derivates/46f26a1d-d186-4f36-9f06-2330612a7180.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g shallots, cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
veya 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels, fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème caramel (flan)
5 godz. 30 min
Corn Tortillas
1 Std. 25 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Sufganiyot
2 Std. 30 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 Std.
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min