Cihazlar ve Aksesuarlar
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
20 g
Kalori
1569 kJ /
376 kcal
Yağ
23 g
Karbonhidrat
17 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sabayon
15 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Béarnaise sauce
15 dk
Japanese Strawberry Shortcake
1sa 30 dk
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1sa 5 dk
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1sa
Mediterranean seafood rice with chorizo
1sa 5 dk
Hollandaise sauce
15 dk
Chicken with couscous and saffron
1sa 15 dk
Aioli
10 dk
Orange couscous with steamed salmon
35 dk
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 dk