Cihazlar ve Aksesuarlar
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
20 g
Kalori
1569 kJ /
376 kcal
Yağ
23 g
Karbonhidrat
17 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 dk
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 dk
Tzatziki
20 dk
Caesar Salad
30 dk
Mussels in spicy tomato sauce
45 dk
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 dk
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 dk
Grah i Varivah (Bean Soup)
2sa
Oysters Mignonette
5 dk
Spicy Cheese Dip
20 dk
Apple Strudel
1sa 45 dk
Lobster Bisque
1sa 50 dk