Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g shallots, cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
veya 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels, fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cucumber Soup
25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2u. 20min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Salted Herbs
15min
Sous-Vide Salmon
1h
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Russian salad
1h 15min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Sous-vide Steak
1h 30min