Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

4.3 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 10 dk
2 portions

Malzemeler

Panna cotta
  • unsalted butter for greasing
  • gold strength gelatine leaves
    2
  • cold water for soaking
  • pouring (whipping) cream
    140 g
  • full cream milk
    50 g
  • wasabi paste
    2 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • yuzu juice (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
Prawns
  • cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
    6
  • fresh chives finely chopped
    10 sprigs
  • fresh chervil finely chopped (optional)
    10 sprigs
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • sea salt to season
  • fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
  • yuzu juice (see Tips)
    60 g
  • xanthan gum
    ¼ tsp
  • red grapes cut into halves, to serve
    5

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portions

Sodyum 1036.1 mg
Protein 17 g
Kalori 1917.5 kJ / 456.5 kcal
Yağ 38.2 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 19.7 g
Karbonhidrat 10.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...