Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 38.2 g
- Doymuş Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1036.1 mg
Alternatif tarifler
Traditional crème brûlée
25 Std.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Pâtè with Riesling
3h
Parmesan gelato
4h 30min
Caesar salad dressing
10min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Sabayon
15 min
Scallops with pea purée
25 min
Baked salmon cheesecake
26sa 35 dk
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min