Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 38.2 g
- Doymuş Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1036.1 mg
Alternatif tarifler
Scallops with pea purée
25 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Beef tapenade crostini
1h 40 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2sa 30 dk
Mushroom cappuccino
25 min
Shichimi togarashi oysters
1h 10 min.
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min