Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 38.2 g
- Doymuş Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1036.1 mg
Alternatif tarifler
Pâtè with Riesling
3h
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3hod. 25min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Anise-cured salmon
14hod. 10min
Prawn wontons
2 Std.
Scallops with pea purée
25 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min