Uyumlu sürümler
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
- 400 g potatoes, cut into small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli, cut into pieces (3 cm)
- 250 g plain Greek yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.9 g
Alternatif tarifler
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Asian-style fish fillets
30min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Spiced garlic prawns and calamari
15p
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 Std. 15 Min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Stuffed tomatoes
50 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Citrus seafood salad
1h