Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl
- 100 g Hartweizengrieß
- 2 Eier
- 70 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 1 EL Öl
- 150 g Schweineschnitzel
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut
- 150 g gekochter Schinken
- 2 Eigelb
- 20 g Butter
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
Salbeibutter und Fertigstellung
- 100 g Butter
- 20 Salbeiblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2206 kJ / 527 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli alla napoletana
1j
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1j 30 menit
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1j 30 menit
Crème brûlée
2j 30 menit
Vitello Tonnato
48h
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Saiblingsröllchen mit Kürbis-Sauerkraut und Kartoffelplätzchen
1j
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Nudelteig ohne Ei
1 godz. 35 min
Steinpilz-Ravioli
1j 20 menit
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1j