Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl
- 100 g Hartweizengrieß
- 2 Eier
- 70 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 1 EL Öl
- 150 g Schweineschnitzel
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut
- 150 g gekochter Schinken
- 2 Eigelb
- 20 g Butter
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
Salbeibutter und Fertigstellung
- 100 g Butter
- 20 Salbeiblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2206 kJ / 527 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1hod. 30min
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 Std. 50 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Ravioli alla napoletana
1h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Nudelteig ohne Ei
1小时 35 分钟
Nudelteig
1h