Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl
- 100 g Hartweizengrieß
- 2 Eier
- 70 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 1 EL Öl
- 150 g Schweineschnitzel
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Spinat, gehackt, TK, aufgetaut
- 150 g gekochter Schinken
- 2 Eigelb
- 20 g Butter
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
Salbeibutter und Fertigstellung
- 100 g Butter
- 20 Salbeiblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2206 kJ / 527 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Nudelteig ohne Ei
1 godz. 35 min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1 Std. 30 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min