Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Weißwein
- 400 g Fischfond
- 100 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 30 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1h 45 min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Kerbel-Cappucchino
35 Min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Sommer-Cocktailsauce
20 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Reibekuchen mit Lachs
1 Std.
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Mousse au Chocolat
3h