
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Satay sauce
- 20 g tamari
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 garlic clove
- 25 g fresh ginger peeled and cut into pieces
- 1 tsp ground turmeric
- 1 fresh red bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred, cut into halves
- 30 g coconut flakes toasted
- 2 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 60 g natural almond butter (see Tips)
- 50 g coconut water or water
Nasi goreng
- 300 g chicken thigh fillets cut into strips (approx. 1 x 1 cm)
- 3 tbsp tamari
- 1 tbsp fish sauce (sugar free)
- 1 tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 200 g cauliflower broken into florets (approx. 3 cm)
- 200 g white cabbage cut into pieces (3 cm)
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 1 - 2 tsp sambal oelek (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp curry powder (see Tips)
- 150 g red capsicum cut into pieces (1-2 cm)
- 1 stalk celery cut into pieces (1-2 cm)
- 300 g water
- 10 medium raw prawns peeled, deveined and cut into halves
- 4 eggs
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sesame oil (optional)
- 4 tomatoes cut into slices, to serve
- ½ continental cucumber cut into slices, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 403.7 kcal / 1695.3 kJ
- Protein
- 36.3 g
- Yağ
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Lif
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Sodyum
- 1750.8 mg