![Korean Bo ssam Korean Bo ssam](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ed2095cb974d781d4f348eb193287736/Derivates/4a4b5ae547f6009517639aa77e45d2478567e80d.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 66.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 3255.6 mg
Alternatif tarifler
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Festive lobster pâté
4h 45 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Smoked salmon mousse
5 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55min