Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 66.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 3255.6 mg
Alternatif tarifler
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 Std.
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.