Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di cipolle in quarti
- 80 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di polpa di pomodoro
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di baccalà, ammollato e dissalato a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- foglie di sedano
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Polpetti affogati
45 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1h