Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di cipolle in quarti
- 80 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di polpa di pomodoro
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di baccalà, ammollato e dissalato a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- foglie di sedano
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1sa
Baccalà alla livornese
35 dk
Baccalà con peperoni cruschi
50 dk
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà, patate e funghi
45 dk
Polpetti affogati
45 dk
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 dk
Baccalà alla Soutelo
30 dk
Baccalà alla ligure
1sa
Stoccafisso con i porri
50 dk
Baccalà della Vigilia (TM5)
1sa
Baccalá alle olive
25min